kredi kartıyla asgari ödemekten bahsediyorsunuz sanırım
en basit yöntem kuyumcudan altın satın almak,
diğeri paparadan kredi kartı ile hesaba para aktarmak.
en kötü arkadaş ortamında tüm hesabı ödemek

daha sayayım mı? yoksa word yapıp satacak mısın
Eskiden milyon kazandıran eğitimler çıkardı, artık borca takla eğitimleri çıkıyor.
Memleketin ekonomisi r10 ebook piyasasından belli
Fikrime gelince, kart taklasina kadar düşmüş adama bir de siz vurmayın. Ben karmaya inanırım, mağdurdan istifade eden birgün mağdur olur.
Iyi çalışmalar dilerim
Nakit avans çekimi ile mi yapılıyor ?
bildiğim bi yöntem var o mu diye merak ettim
Referans alımı yaparsanız denemek isterim referans için.
Reis bir yardımcı olsan tıkandım kaldım 1 kuruş kalmadı elbet zaman döner sana yardımımız dokunur şu kartı bır ayda olsa atlatmam lazım, hanımda hamıle perperişan olduk valla
Kart borcu olan adam zorda olan adamdır eğer taktiği biliyorsanız satmak yerine insanlara faydalı olmak en sağlıklısı olur yapılan iyilikler elbet zamanla geri döner tabi yinede karar sizin
şimdi ben bi kaç aydır ödemiyorum mesela. puanımda yok kuruş kredi vs çıkmıyor ona da attırılabiliyor mu ki. şun garanti ve işbanka borç var
Herkes zor durumda hocam düşene bi tekme de siz vurmayın. benimle de paylaşınn

)
tek bana söyle benden sır çıkmaz
Arkadaşlar ben vicdanen bunun satış parasını alamam. Onun için sadece taktiği söylüyorum habgi bankada olur hangisi olmaz birbirinizle istişare yapın.
- Trendyol üzerinden xx.xxx rakamında bir alışveriş yapıp 10 15 dk içerisinde iptal ettiğin zaman bu para bazı bankalarsa iade olarak görünüyor ve banka bunu dışarıdan karta para girmiş olarak algılıyor.
Lütfen mesaj atmayın denemek isteyen buradan denesin kaybınız ve zararırnız olmaz zaten. Gerçekten bu halde olmanıza ve olmama çok üzülüyorum. Elimden gelse vallahi ben kapatıcam borçlarınızı😅
Edit : arkadaşlar trendyol olmaz ise birazda kendiniz daha farklı altyapıya sahip sitelerde deneyin illaki bir sitede olur yani
Edit 2 : Ürünler trendyol satıcılı olmasın ve cüzdana yükleme yapmayın. Direkt markadan satın alın