Herkese iyi fromlar küçük arsam için prefabrik evlere bakarken Facebook Market Place de 2 el bir ahşap eve denk geldim. Fiyat 140 bin tl yazılmış herhalde Yazdım bana numara ile geri dönüş sağlandı ve konuşmaya başladık o arada da nerden aldığını Hangi firma getirdiğini nakliyat sorarken tak bir nakliyat attı. Nakliyatcı ile konuşurken dedi aracım oraya yakın 1,5 saat varırlar yükleriz diye bir dönüş aldım. ama aradan 45 dakika geçmeden tırın üzerinde bana resim attıklarını söylediler biraz işgillendim. Sonrası konuştuğum kişi bana eniştemin İbanı Vereceğim oraya gönder parça halinde dedi ve bende sen kendi ibanını at dedim Şirket hesabı benim dedi daha da işkillendim. Sonra bir nakliyatçı bir konuştuğum kişi aramaya başladı. Dedim Siz evi getirin evi indirirken Ödemenizi yaparım. O arada bana küfür etmeye başladı konuştuğum kişi. Sonrasında nakliyatçıya git evi bırak banada iban ilet dedim ödemeni edeyim sana oda küfüre başladı. irsaliye kesmek için Tc Kimlik vs ilettim Onun üzerinden beni tehtid etmeye başladılar. Son Anda Dolandırılmaktan kurtuldum.
Facebook ta dolandırı diye şikayet ederseniz ( insanlar dolandırılmasın faydamız olsun kimse düşmesin sizlerden ricam
instagram larında fotoğrafların aldında DOLANDIRICI Yazılarını gördüm Denk gelirsiniz diye size paylaşıyorum
Nakliye Firmasıda Bu dikkat etmenizi öneririm