softinays adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ücret ödeyecek durumum yok dediniz ücretli temamızı ücretsiz kurduk temamız hızlı olmasına rağmen değiştirdiniz. Şimdide güzel neti baltalıyorsunuz. Herşeyi ücretsiz ücretsiz nereye kadar internet hızınızı kontrol edin siteniz gayet hızlı eğer onuda ücretsiz aldıysanız internetiniz kötü olabilir.

Amacınızı tam anlamadım hızdan kastınız nedir, mouse üzerine gelmeden direk anında açılsın mı istiyorsunuz.
hocam sizin desteğiniz için teşekkür ederim ama wallahi hocam site yavaştı emin olun uydurmuyorum ve ben guzel net ile 7 yıldır çalışıyorum fakat neden sıfır site yavaş onu merak ettim hepsi bu rica ediyorum wallahi baltalamak vs itemedim kesinlikle kötülemedim sadece maddi durumum yok abilerden destek istedim.

tamam siz tema için ücretsiz destek sağladınız ama site hızı çok çok düşüktü siz dediniz internet sağlayıcısı onu da başka şekilde test ettim yine aynı yani ben hızdan yana sorum var sizin tema vs guzel net gibi bişi demedim ki hocam.

son olarak rica ediyorum karalama durumu söz konusu değil sadece olabilicek durumları değerlendiriyoruz. Guzel net sizin sponsorunuz olduğu için desteklemeniz gayet normal iyi çalışmalar dilerim.