Oncelikle gecmis olsun. Onume dusunce bir an için acaba ben mi yazdim dedim. 8 aydan fazladir sokaktayim bende esim ve cocugum annesinde. Benimde 6 yasinda kizim var. Borcum 150 bin. Ve memurum. 8. Icra dosyam cuma gunu baslayacak. Intihari defalarca dusundum hatta 3 kere denedim biri cok yakin zamanda oldu. Ama hep evladim gozumun onune geldi. O son vurusu yapamadim. Ek is yspiyorum. Maasim hem hacizli hemde bankadan eki.hesap kapatildi. Ay sonu elime eger hizli davranirsam 12 15 bin geçiyor. Esyalarim sokakts bir camii de bir kiraathanede kaliyorum. Borcum kumat vs den degil. Omrumde elimi surmedim. Eski esimin bana attigi bir kazik.sonucu oldu. Su an evliligimi kurtarmak kizima baba olabilmek icin resmen dilenci oldum. Askidan ekmek aldigim firin bile surat yapmaya basladi. Olmayinca olmuyor. Arada nefes alıyoruz ama benimde su an oluden tek farkim nefes almak.
Odum kopuyor bir ihtiyaci olacak kizmin diye. Cuma gunu 4500 tl odemem var icra dosyasi baslamasin diye avukata para yedirecem. Ayni gun kizimin eksikleri var 1000 2000 gibi ama bugun borc almadigim veya alipta odedigim kisileri aradim inan 500 tl bulamadim. Dusene herkes vuruyor. Su an akil verecek durumda degilim ama sadece suju soyleyeyim intihar olursa tek sen ölmüyorsun senle beraber evladinda gidiyor.
Sabredecez... gittigi yere.kadar