GaranticiAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kodları sorunsuz şekilde teslim aldım ancak konuda şartlar açık belirtilmediği için başka cihaz vs. bişeylerle uğraşmam gerekecek. Eğer başka firma üzerinden Money Pro'nuz var ise kodlar kendi hesabınızda kullanılamıyor boşuna almayınız. Ayrıca ücret iadesi isteyip hayır cevabı alınca teşekkür edip konuya bu durumu olduğu gibi yazacağımı iletince "dalga mı geçiyorsun" "git konuya ben beceremedim" gibi ukala cevaplar aldım. Negatif puan vermiyorum çünkü kodlarda bir sorun yok, başka cihazda killanılabilir durumda ama bu tavır ve üsluptan dolayı kesinlikle ticaret önermiyorum. Bu yazı tecrübemi paylaştığım bir yazıdır ve cevap verilirse dönüş yapılmayacaktır.

İlk başta şunu söylemek istiyorum 10dan fazla kişiye 3 gün içerisinde satış yapıldı ve kartı firmasına kayıtlı olduğu için migros kabul etmedi daha sonrasında hocam bir sorun yok başka telefından kartınız kayıtlı olmadıgından diyince kendince üslubunda problemler çıkardı gene sabrımızı test ediyorlar diyip sakince cevap verdik ve kesinlikle git konuya beceremedim diye bir ifadede bulunmadım ama yalan konusunda number one sanırım arkadaş kodları alıp iade istedi amacının ne olduğu apaçık ortada kodları alıp iadesini alıp sonra kodları kullanıo kullanmadın dıcek ama biz o kadar saf değiliz maalesef ki sizin kendi tavrınıza dikkat etmenizi öneririm