hakanayas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunun yeni nesille alakası yok. Tamamen dışarıdan müdahale edilip özellikle milli değerlerle aşırı derece de dalga geçiliyor. Hatta bunun için yurtdisindan adamlar getirilip eğitim alınıyor. Özellikle ülkeyi bölmeye çalışan malum kesime ait o dediğin paylaşımları yapan sayfalar. Misal aponun muhabbeti yokken 6 7 öncesinden sürekli apo editleri yapılıp paylaşılıyordu adamı "sempatik" göstermek için. Daha sonra Devlet B. Çıktı malum konuşmasını yaptı. Hani biz elamanın adını anmazdık, simdi instagram aponun videolariyla dolu. Ayrıca Şuanda da alevilerle ilgili aşırı derece de edit yapılıyor. Hani gülüp geçeceğin cinsten değil. Muhtemelen Türk-Kürt muhabbeti gibi olacak birkaç yıla alevi-turk diye ayrım yapılacak eğer böyle giderse. Yapılan editleri de her sayfada gören ergen genç nesil bu tarz şeyleri komik olarak algılıyor. Ayrıca genç nesle aşırı bir cinsellik yüklemesi de yapılıyor. Sürekli "onunkini almışımdır, bal kutumu bilmem ne yapmistir" tarzında anime veya kpop paylaşımları yapılıyor. Ayrıca açıklamaya baska seyler yaziyorlar ki herkesin onune düşsün. Gördükçe şikayet ediyorum ama tabii kaldirilmiyor. Yazıyı bitirirken aklıma geldi. Bir ara neşet ertasin "ceketimi çıkarabilir miyim" lafı aylarca t..sak malzemesi yapıldı sosyal medyada. Şimdi genç bir arkadaşa neşet Ertaş de "ceketimi çıkarabilir miyim" şeklinde dalga geçecek bir şey söyler muhtemelen. Bir ara Alizadeyle, Baris Mancoyu dalga konusu yapmayı denediler ama tutmadı o. Muhtemelen başka bir şekilde tekrar deneyecekler. Yavaş yavaş bitirilmeye çalışılıyor ülkemizin değerleri ama kimse farkında değil. Bu tarz videolara postlara yorum yazınca da "gül geç ya " diyen aptallar dolu yine aynı yerde... ama gülüp geçinecek şeyler değil artık bunlar
Tamamen katılıyorum fikrinize kastettiğim şey tam olarak buydu değerli cevabınız için çok teşekkür ederim.