Google Yorumlar efsane..Kalıcı olarak kapatıldı diyor, demekki yine açmışlar..Geçmiş olsun

Kopele 082 yorumbir ay önce₺1.000+Tinderdan görüştüğünüz kızlar buralara getirip dolandırıyorlar. Bu bölgedeki hiçbir mekana gitmeyin. Yalancı ve dolandırıcıdırlar. …Diğer

Alpaslan GÜNEBAKANYerel Rehber·20 yorum·16 fotoğrafbir ay önce₺1.000+DOLANDIRICILAR!!! (Use translate)
Dating uygulamalarından tanıştığınız bir kız sizi böyle yerlere sokmaya çalışıyorsa, arkanıza bile bakmadan uzaklaşın. …Diğer

Ekmek Parası2 yorumbir ay önceArkadaşlar burası sazan avi mekanıdir arkadaşlık sitelerinden insan bulup özellikle bu mekana goturmeye çalışıyorlar ben gittim kizlari masada birakdim ****** giyimli kızlar keşke kizlarda güzel olsa bir tanesi yaşlı fotoğraflarla alakası yok bi tanesi cirkin zaten görünce anlarsınız 🤣🤣 …Diğer

Sinan Boztemur9 yorum·2 fotoğrafbir ay önceKesinlikle gitmeyin 30 bin hesap çıkarıyorlar 5 bin bile olmayacak şeylere

Sy OfficialYerel Rehber·85 yorum·132 fotoğrafbir ay önce₺1.000+Aşırı pahalı, tatsız.
Onun yerine mahalledeki en iyi iskenderi yiyin, 10 kat daha az ödersiniz ve 10 kat daha iyi yemek yersiniz. …DiğerGoogle tarafından çevrildi·Orijinal içeriği göster (Fransızca)

Ahmet Yıldırım2 yorumbir ay önceKimseye tavsiye etmem fiyatlar çok yüksek giden pişman olur kızlarla Anlaşmalı bir mekan …Diğer

John Snow1 yorum2 ay önce₺1.000+Dolandırıcılar. Kesin gitmeyin. 2 kişi ızgara bir şarap 15.000 tl. Don't go very bad thiefs …Diğer

Dak OtoYerel Rehber·8 yorum·2 fotoğraf2 ay önce
Ali2 yorum2 ay önceantalyanın en iyi *********** mekanı, iyi dolandırılmak istiyorsanız gidin, 2 kişi başka yerde aynı menüye 5-6 bin ödüyorsanız burada rahat 20 bin ödersiniz, belli ki dışardan anlaşmalı bayanlarla çalışıyorlar, bu gidişle yakında ya kapatırlar veya başlarına iş açarlar, gitmeyi geçtim bence önünden bile geçmeyin. …Diğer