eysocialmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ne gibi zararları oldu hocam?
Kısaca özetleyelim. İngiltere şirketini açmanız kolaydır. Maksimum 3-4 gün içinde muhtemelen Londra adresli şirketiniz hazır olur. Ancak burada platformlar için dezavantajlı durumdasınız. Yanlış hatırlamıyorsam Wise 1 sene önce uzun bir dönem İngiltere şirketi ile account açmayı whitelistte bekletti. Çünkü onlar da biliyor ki Dünya’nın x y z ülkesinden birisi 3 günlük 30-40 pounda kurulan şirketiyle anında dahil olmak istiyor. Yetmiyor, başvuran şirketlerin çoğunun adresi “71-75 Shelton Street bla bla” diye kayıtlı bir adresten geliyor. Platform bu yüzden whitelist modülünde kaldı. Muhtemelen şu an aktiftir. Ancak bu daimi olamaz, gerekli belge doğrulaması sunarlar bir gün ve account suspend edilir. Ayrıca PayPal account zaten İngiltere ile 2025 Ağustosta imkansız bana göre. Çok eski İngiltere şirketlerini bilemem ancak PayPal yeni kullanıcılarının IP adresi, pasaport ülkesi gibi teknik noktalara da bakıyor. Payoneer’e hiç girmiyorum bile, onlar ciro oranınıza bakar. Bu sebeple Abd daha avantajlıdır. Çünkü kurulum hem maliyetli(yani UK göre ucuz değil) hem de belge süreci çok uzun süren ve güvenirlik açısından, işletme imajı açısından daha mantıklı bir süreçtir. Ayrıca özel kapı numaralı işletme adresine sahip olursanız da kira sözleşmeniz mevcut olacaktır. Proof aşamalı platformlarda avantaj sağlar. EIN’e sahip olmanız da avantajdır gibi gibi. Daha çok noktaları var, şu an teknik olanları yazmak istedim. Esenlikler.