Tr işlem yapıyorsan oranın ibanı zaten iş görmez, örnek ödeme alma yöntemleri payoneer wise ws işlemler için karşıdaki müşterinin de orada parası olup aktarması lazım, stripe gibi ödeme alma çözümlerinde zaten kredi kartı tarzı olur ve yine alırken de harcarken de komisyon tabi ki olur

yani orda şirket kurmanı gerektirecek aktif bir işe atılıyorsan, şimdi mesela ben amazonda dropshipping yapıyorum ingiltere de ve ödemeyi de oraya alıyorum, ama buradaki danışman öğrencilerimden ödemeyi ya oradaki bankadan transferle alabiliyorum yada burada şahıs şirketim var normal şahsi ibanımla alıyorum
"Tr işlem yapıyorsan oranın ibanı zaten iş görmez, örnek ödeme alma yöntemleri payoneer wise"
iyi de hocam wise hesabına para alamıyor muyum?
TL para birimi varmış.
Arkadaş alıyor
dubai aç kafan rahat etsin hocam
Maliyetli be hocam
İngiltere şirket kurması hem maliyet hem zaman açısından kolay görünebilir ancak faydadan çok zararı oldu benim için. Teknik detayları uzun uzun yazmayacağım ama uzak durun derim. Bu sebeple Amerika'da şirket kurmak daha avantajlıdır. Fiyat biraz yüksek görünebilir ancak Stripe, PayPal, Mercury gibi altyapıları ABD hesabından verimli kullanırsınız. Ayrıca kesinlikle sanal ofis kullanırken size ait kapı numaralı ofis adresi kullanın.
Ne gibi zararları oldu hocam?