EmreNN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Flutter ile geliştirmiş olduğum App Store'de yayında olan borsa/kripto grafiklerini analiz eden uygulamam satılıktır.
1 aylık uygulama. reklam vs. yapmadım geliri yok.
  • Openai api kullanıyorum.
  • Kullanıcı görseli yükler, 7-8 farklı başlık altında değerlendirme yapılır kullanıcıya sunulur.
  • AI Finans Asistanı ile finansal konularda kullanıcıya yardımcı olur.
  • Trend Olan Coinler ve Yükselen-Düşen Coin'leri görebiliyorsunuz.
  • İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Türkçe Dil desteği bulunmaktadır.
  • Uygulama içi satın alma'da Revenuecat kullanıldı.
  • Toplam kullanıcı, bugün kayıt olanlar ve premium sayısını gösteren basit bir admin panel geliştirdim. hosting gerekir dileyene bunu da transfer ederiz. (iap satın almaları revenuecat panelden görebildiğimiz için çok gerekli değil. firebase analytics'ten de günlük aktifliği görebilirsiniz)
Uygulama linki : PM ile verilecek
Yayınlanma zamanı : Temmuz 2025
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Uygulama içi satın alma var sadece
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : yok
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : 50 indirme
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : kaynak kod + transfer
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : firebase kullanıyoruz, ücretsiz plan iş görüyor.
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : hayır, bizzat ben geliştirdim.
Uygulama satış fiyatı : 10.000 TL
Merhaba, appi indirip denemek icin linki alabilir miyim? Bir de googleplay icin herhangi ekstra bir calisma yapmak gerekecek mi yuklemek istesek?