Tabi hocam haklısınız sorum var kategorisinde bir soru soruluyor, sanat kategorisinde insanlar sevdiği şeyleri açıklayarak paylaşıyor, off-topic kategorisinde normal paylaşımlar yapılıyor.
Anlam veremediğim şey hiçbir açıklama yazılmadan sadece video linki paylaşılıp bırakılması. Bu normal bir şeyse saygım sonsuz ancak bana normal gelmiyor.
Ayrıca cevabınız için teşekkür ederim, ben banlanırım diye bekliyordum. Malum bu sıralar moderatörlerimiz biraz gergin, sanırım sıcaktan😊
Hepimiz R10.net üyesiyiz, bende sizler gibi bir üyeyim. Kategori kuralları çerçevesinde bu tür paylaşımlar yapabilirim.
Dilerseniz sizde izlediğiniz ve hoşunuza giden youtube içeriklerini paylaşabilirsiniz.
Banlanma konunuza gelecek olursam, bu konu altında ban konusunu konuşmak doğru olmaz ancak bahsi geçen konuya değinmek istiyorum.
R10.net yönetimine karşı asılsız ithamlarda bulunduğunuz için çok kısa süreli ban cezası almışsınız.
R10.net yöneticileri dahil, bütün üyeler kategori ve genel kurallara uymak zorundadırlar. Kuralları ihlal eden üyelerin konularına işlem sağlanır.
Konunuzda yer alan ve ''haksız rekabete'' yol açan mesajlar silindikten sonra direkt yöneticileri hedef alarak haksız ithamlarda bulunamazsınız.
Yukarıda da belirttiğim üzere kurallar herkes için geçerlidir.