konu sahibinin küçük yaştan itibaren çalışıp kendi kazandığı ev olsun ben kendisine 2. bir evi hediye edeyim konuşmalarından herşeyinden belli miras alacağı ev için bu rollere giriyor hangi baba evladının çalışıp kazandığı eve çökmeye çalışır zor durumda olur eğilip bükülür rica minnet evladından yardım ister ordada evlat olarak gerekirse kendin kiraya çıkar anneni babanı aç açıkta bırakmayıp bugünlere seni getirdiği için allah rızası için evlatlık görevini yaparsın bugün görüyorumki evlatlar anasını babasını kesecek duruma gelmiş para pul mülk için yazık allah herkese hidayet versin. Yarın birgün ölüp gittikleri zaman değerlerini anlarsınız. Başkada polemik yaratıcak bir post atmayacağım allah herkesin gönlüne göre versin...
Bu şekilde bilmeden bunları söylemeniz beni üzdü hocam.
Ben 11 yaşımda çalışmaya başladım. 22 yaşıma kadar bütün parayı kendime 1 lira almadan babama verdim. Babamın bana yaptıklarından dolayı ne hastalıklar çektim. Okulu da kendisi okutmadı. Evi ben kendi paramla kredi çekip aldım, son taksidini de bu ayın 20'sinde bitirdim. Evet yanlış duymadın, babam benim kendi paramla aldığım eve, ben ölene kadar ev yok diyor. Aynı şekilde köydeki fındık tarlalarına da, hadi ona desin onu anlarım. Ya benim kendi evime ?
Ondan başka ailen yok diyorsun doğrudur. Ancak millet çalıştı ailesine para verdi diye evlenirken en azından 1 tane eşya, ne bilim bir şey alır dimi? Benim babam 1 lira destek olmadı tam aksine sürekli engel oldu.
Babamların geçimi zor diye zamanında 1 lira almadan evde oturan kiracının bütün kirayı ona vermesini sağladım. Ben ne diyeyim bilemiyorum bu dediklerinize. Canınız sağolsun, size de hayatta başarılar diliyorum.