DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah evladında hayırlısını versin ne diyelim evi çalışıp kendi emeğinlemi aldında baban sana evladı olduğun için tapuyu verdi diye bu rollere giriyorsun ? Kusura bakmada adam yerden göğe kadar haklı belliki tapuyu verdiğinede pişman etmişsin adamı sen daha hiç emeğin olmadığı halde sadece babadan kalan mal için böyle rollere giriyorsan demekki kendin çalışıp kazansan çevrendekilere yakınlarına ne rollere giriceksin allah sana akıl fikir hidayet versin. 15 yaşımdan beri çalışıyorum babamdan küçükken gerek dayak yiyerek gerek küfürler işiterek bu yaşa geldim yaş (31) şuan lüks ev lüks araç alacak param var onlardan bana kalacak evler var fakat ben o evlere güvenerek hayatımı devam ettiremem öyle değilmi kaç yaşında adamım kendi sorumluluğumu ayaklarımın üzerinde aileme eşime bakmayı ekmek getirmeyi öğrenmeliyim değilmi sencede öyle olmalı değilmi ?? Baban o evi bırak sana vermeyi seni otutturmasa dahi sen kiraya çıkıp kendi sorumluluğunu bilip ayakta durmayı öğrenmelisin baban zamanında sana böyle katı davranmadığı için bugün sen bu haldesin. Tekrar söylüyorum allah sana hidayet versin bu düşündüğün kafalar sağlıklı bir insan kafası değil. Hele bide yaşın +27' ise bu yaşlardan sonra ailene düşmansan demekki sende bir sorun vardır. Sana ne kötülük yaparlarsa yapsınlar Onlardan başka ailen yok bilgin olsun. Yemişim evini köyünü malını mülkünü birde senin olmayan bir ev için
Evin babasına ait olduğunu hangi mesajından anladınız? "Babamla uzun zamandır kavgalıyız. Benim evime, ben ölene kadar kimseye ev yok diyor dalga geçer gibi!" bu mesajdan benim anladığım çocuğunun evine çökmeye çalışıyor gibi ki dediğiniz gibi olsa bile aralarında ne yaşandığını bilip bilmeden yargılayıcı bir yorum yapmak doğru değil bence.