ayusaguzel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
G varlık ile pazarlığa oturmuştuk, 2 dosya yetkilisi değişmesine rağmen "yönetimden daha düşük fiyat alamıyorum, ben bu fiyatı size versem de kesin değil kurula giriyor onaylanması kurula bağlı" diye cümlelerle karşılaşmıştık. Ben ise onlara; "madem bu dosyanın ana parası masrafları vb. x liraymış, günlük/aylık ne kadar faiz işleniyor yarın bir gün siz bana x liralık borcunu x milyon lira oldu diye gelirseniz benim nasıl bir hukuki dayanağım olur demiştim, cevap verememişlerdi. Gerçekten iyisi çok iyi kötüsü ise çok kötü yaklaşıyor. Devletimiz maalesef ki bu firmalara bir de vergi ve harçlardan muafiyet getirdiği için astronomik derecede kâr edip vergi ödemiyorlar. İnsanı borcunu ödemekten soğutan varlık şirketleri maalesef ki var.
benimde g varlık ile iletişimim iyiydi web siteleri olsun vs zaten direk ödeme öncesi protokol hazırlandı gönderdiler.
Ama (o) varlık tam iletişim kıtlığı. Temsilciyle mi alakalı kotaylamı bilmiyorum. Misal küçük dosya olan banka avukatı 3 yıldır beni 2 kere aramıştır çok değişik.

bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sen anlastıklarının odemesini yap sözünde durmus ol . bu yanasmayan hangisiyse onlara en az 1-1.5 yıl ölü taklidi yap hocam. acil bir ihtiyacin olmadıgı surece de kendin donus saglama. sigortan gözükürse de hiç yanaşmazlar bilgin olsun
Haklısın. Direniyorum olduğu kadar bakalım neler olacak