Cyerol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç kişilik ekipten bahsediyorsunuz tabiki docs sheets kullanıyoruz ben bunlara karşı değilim sadece iş yönetimi vb. işler için excel türevleri kullanmak ilkel bir çözüm. Şu an çalıştığım şirkette 100+ çalışan var nasıl yöneteceksin sheets ile anlatsana biraz bilgilenelim. Tüm yapılacak iş süreçlerini nasıl yöneteceğinizi merak ediyorum açıkcası. Bırakın 100 kişiyi 5 kişilik ajansta bile verimsiz bu kullanımlar. Hubspot vb. toolara para vermek istemeyen ona o kadar para verilir mi diyen ajansların sheets sevdası beni bitiriyor.

"sunucu maliyeti ya da bakım gibi ekstra işlemlerle uğraşmanıza da gerek kalmaz" Özellikle bu dikkatimi çekti açıkcası, Verimlilik denen şey çok önemli sheets'de bunu sağlayamazsınız. Verimlilik harcayacağınız sunucu ve yönetim parasından daha değerlidir.
Konu sahibi arkadaş şirketi için iş yönetim sistemi arayışında değil. Öyle olsa dahi, binlerce çalışanı da olsa doğru yapılandırmalar ile Excel veya Google Sheets gibi elektronik tablolar üzerinde verimli, kayıpsız yönetim mümkündür. Size imkansız gibi görünse de pek çok şirket bu yöntemlerle işlerini yürütüyor ve başarılı oluyor

Arkadaş apartman yönetimi, birden fazla apartmanın bulunduğu site dediğimiz bir yaşam alanı için görev dağılımı, aidat, kira gibi işlemlerin takibe yönelik pratik, uygun maliyetli bir çözüm arıyor. Bununla birlikte önerdiğim ve savunduğum yöntem o kadar da mantıksız görünmemesiyle birlikte en uygun seçenek gibi duruyor

Dolayısıyla öyle her işe illaki özel bir yazılım lazım demek yerine, ihtiyacın ne olduğuna bakıp ona göre araç seçmek en mantıklısı