Bende insanların gereksiz depresif olmasını anlamıyorum. Canın mı sıkkın neyin var diyosun şu şu oldu diyo. Ya bırak onu neden düşünüyorsun düşünmek hiçbir şeyi değiştirmeyecek sadece sana stres kazandıracak. Stres de her türlü hastalığın başlangıcı. İşte insanlar bu yüzden hobilerine çok önem vermeli. Bu dönemde herkesin çok severek uğraştığı kitap, dizi/film, oyun, aktivite olmalı. Genellikle hep küçük şeylerin üstüne çok düşüp stres yapıyor insanlar. Vurdum duymaz ve küçük şeylerden zevk alındığını insan öğrenmeli. Ben bu bakış açısıyla yaşıyorum hayatı ve süper gidiyor. Son 2 yıldır falan her gün mutluyum neredeyse. Hatta hayatta genel olarak kendi mutluluğum için çalışıyorum, ya da sevdiklerimin mutluluğu için çalışıyorum. Çünkü onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum.
Hobilerinize para harcayın, konforunuzu ve mutluluğunuzu arttıracak şeylere para harcamaktan korkmayın. Para mevzusu sıkıntıysa da küçük şeylerle bile çok mutlu olabiliyorsunuz emin olun. Tanıdığım insanların çoğunda böyle garip huyu oluyor. Cebinde sürekli araba alacak parası vardır fakat atıyorum telefon kulaklığı vardır, bozulmuştur ve yenisini almaz param gider diye.