baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şehir değiştir 0’dan başla
Hep sifirdan basladim ama tabi sehir degistiremedim. belki yastan sonra aileyle yasamakta cok yoruyor. aklimda dediginizi yapmak var bayagidir dusunuyorum ama her sey paraya bakiyor. huzurlu yasamak bile bir sekilde paraya cikiyor.

serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

ite kaka olduğunda hayatın keyfi olmaz.
Gelişine olduğunda ben daha çok keyif alıyorum.
Bazen böyle çıkmazdayım hissi geliyor ama dur bakalım ne olacak diye kendi durumumu resmen izliyorum.
Olmaz dediğim, hatta hiç bilmediğim kapılar açılıyor sonra kapanıyor ve yeni kapılar açılıyor.
Hayat böyle gelip geçiyor.

Ben bu konularda sıkıntı yaşadığımda başarıyı hayatımdan çıkarttım.
O konforla yani başarılı olmak zorunda değilim diye kabul ettikten sonra hayattan keyif almaya başladım.
Çünkü hedefim başarı değilse işten çok kendime vakit ayırmalıyım diye düşünmeye başladım.
Bir baktım işi değil kendimi önemsemeye başladığımda işten yana hiç sorun yaşamadım. Aslında kendimi paralamam hiç kimsenin umurunda değilmiş, boşuna evham yapıyormuşum.
Kitap okuma zamanım arttı, düşünme zamanım arttı, sevdiğim ve istediğim şeyleri yapma zamanım arttı.

Allah aşkına bir işte başarılı olsam ne olacak?
Sahte takdir sözleri, yalandan kasılmalar vs. E bu beni mutlu etmiyor ki!
Bir hayat var akıp giden ve keyif alacağım değil sahte takdir ya da onu bile alamayacağım işlere kendimi vermek boşa geçen seneler olarak kaldı.

Hayat kimi sarıyor ki geldik yaşıyoruz işte.
Sarmasa bile ben ona sarmayı tercih ediyorum.
Yetmez, daha fazla gel diye işi deliliğe vuruyorum ve şaka değil çok eğleniyorum.
Umarım sizde kendi keyifli yolunuzu bulacaksınız.
Hayatta yollar bitmez.
Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim. basarili olmak veya biseyleri birilerine kanitlamak gibi niyetim yok. hayatima bakarim kazanirsam da insanlarla paylasirim. cevreden kimseden medet ummuyorum kendime duzgun yeniden bir yol cizmek istiyorun