TR de ticaret mi hocam !? Yani uzak durayım durayım diyorum ama gelip beni buluyorlar. EU fiyatı yazsam arkasına bakmadan topukları vura vura kaçar. Ama diyorum ki TR nin alım gücü belli diyorum insaflı fiyat vereyim. Yok abi kimseye acımayacaksın. İster yaptırsın ister yaptırmasın. Adam benimle konuşuyor, fiyat teklifi alıyor, hani neredeyse anlaşmaya varacağız bi bakmışsın başkalarıyla kırıştırıyor. Evet başkalarından tabiki fiyat alabilir, tabi ki bütçesine uygun olanı tercih edecek ama yani hem kendin geliyosun, hem ne istediğini bilmiyorsun, bilmediğin gibi karşındakini oyalıyorsun boşa zamanını harcıyorsun. Ee sonra ben bi araştırayım sabah yazarım. Geri geldiğinde vaktimi çaldığı için fiyatı 5 katına çıkarayım da görsün Almanya'da yapıyorum bu işi zaten kafam rahat ne uğraşıyorum cebinde 10 kuruş olmayanlarla. Şurada 300 € ya boş WordPress kuruyorum desem kimse inanmaz dimi? https://www.kleinanzeigen.de/ buyrun burayı inceleyin, TR deki fiyatların ve ticaretin ne kadar yerlerde olduğunu anlarsınız.

Selam olsun...