Merhaba,
Amazon affiliate sistemiyle çalışmak üzere kullanabileceğim sade, hızlı ve açık kaynak kodlu bir ürün listeleme scripti arıyorum. Beklentilerim detaylı şekilde aşağıda yer almaktadır:
İstediğim Scriptin Özellikleri:
✅ Amazon Yönlendirmeli:
Scriptte her ürün için “Amazon’dan Satın Al” tarzı bir dış link butonu olacak. Sepet sistemi olmayacak. Ürün detay sayfasında direkt yönlendirme yapılacak.
✅ Üyelik Sistemi Opsiyonel:
Script üyelikli ya da üyeliksiz olabilir. Zorunlu üyelik gerektirmeyen, sade çalışan sistemler tercih sebebidir.
✅ Karşılaştırma ve Bayilik Yok:
Cimri tarzı görünüme sahip olabilir fakat ürün karşılaştırma özelliği ya da bayilik alt yapısı olmayacak. Sadece ürün listeleme ve yönlendirme olacak.
✅ İçerik Aktarımı Olsun:
Script, XML veya CSV gibi yöntemlerle ürün verisi çekebilmeli ya da içeri aktarım yapılabilmeli. Manuel ürün girişi de opsiyonel olabilir ama otomasyon tercih sebebidir.
✅ Açık Kaynak Kodlu:
Kodlara müdahale edebileceğim, dilediğim gibi düzenleyebileceğim bir yapıda olacak. Şifreli ya da kapalı sistem scriptler kesinlikle istemiyorum.
✅ Basit ve Hızlı:
Ziyaretçiyi yormayacak, sade ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması yeterli. SEO uyumlu olması artı puandır ama zorunlu değil.
✅ Makul Fiyatlı:
Gereksiz modüller, karmaşık paneller veya lisans ücretleri istemiyorum. Ufak bir projede kullanılacak. Dolayısıyla makul fiyatlı, sade bir script tercihimdir.
Bonus Tercihler:
  • Yönetim paneli Türkçe olması avantaj sağlar.
  • Responsive (mobil uyumlu) tasarım olması tercih sebebidir.
  • Laravel, CodeIgniter veya basit PHP ile yazılmış olması fark etmez.
Satıcılardan Beklentim:
✔️ Kurulum videosu veya dökümanı olması büyük kolaylık sağlar.
✔️ Demo linki paylaşırsanız daha hızlı değerlendirme yapabilirim.
✔️ Sıfırdan yazılmış veya daha önce başka projelerde kullanılan sade yapılı scriptler önerilebilir.
✔️ Kodu kirletmeyen, müdahale edilebilir yapıdaki sistemler önceliğimdir.
İlgilenen ve elinde bu tanıma uygun script olan arkadaşlar demo + detay + fiyat bilgisi ile dönüş yaparsa sevinirim.
Teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.