Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Usta ben 2 şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum
1- Sana eğitimi gösteren adam senin sattığın ürünü görüyor sen 3 dolar yazıyorsan o 2 dolar gösterip sebin işi baltalıyor
2- Sen yüksek satış yaparsan senin resmi alıp kendi satışı gibi gösteriyor

Anlayacağın bu sistemden olmaz dedim
Usta, söylediklerin kulağa mantıklı geliyor gibi ama işin aslı o kadar da basit değil.

1. Eğitim veren kişi senin mağazanı ya da ürününü görüp özellikle baltalamaya çalışıyorsa zaten ortada profesyonellik yoktur, o ayrı mesele. Ama doğru sistemde kimsenin senin ürününü çalıp senden ucuza satması mümkün değil çünkü herkesin stratejisi, hedef kitlesi ve reklam yönetimi farklıdır.

Ben şuna inanıyorum: Her işte kötü örnek var ama bu, sistemin kötü olduğu anlamına gelmez. Dropshipping hâlâ binlerce kişinin geçimini sağladığı, doğru yapıldığında gayet de kazandıran bir model. Önemli olan doğru kaynakla, doğru yöntemle ilerlemek.

Sen yine de ön yargılı olma, araştır. Doğru kişiden eğitim alınca farkı anlarsın zaten. 😊

cnomeerr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet bulundum xml sağlayıcılarına tonla para emek ıvır zıvır buybox listesinde sizin gibi onlarca insan kuruşlarla kar etmeye çalışmak ama depodan çıkan bir yanlış üründen sonra bütün karınızın silinip gitmesi falan. bana öğrettiği tek şey başkasının eliyle işe girmemek
Merhaba, bende bir eğitimciyim ancak benim Eğitim sistemimi görmeden bana sizin gibi diyemezsiniz. 😇 benim bir çok başarılı öğrencim var hepsi kanıtlı yerinde. Ve ayrıca sermayesiz eğitimim. İade bile gelse uğraşmıyorsun cebinden birşey çıkmıyor. Satış mı yapamadın paranı iade ediyorum.