Fenoze Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliği okunur mu?

Van ve karabük nasıl sizce
tabi ki okunur ama bu bölümler özelinde kendini geliştirmek, üniversitede aktif olmak, üniversite dışında eğitimler almak ve sürekli muhatap bir hayat sürmek çok daha önemli. alaylı olmak mı diplomalı olmak mı?... bence diplomalı alaylı olmak.

kaanmetn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dil bölümü 49k sıralamam var elt istiyordum ama gelmiyor geçen senenin verileri ile ne yazsam iyidir

kıbrıstaki üniversitelerin tercümanlığı veya sütçü imam tercümanlık gibi. bu arada sıralamanızı 39 binden başlatın. dilde bu sıralamalarda 10 bin oynamalar olabiliyor. en son 60 bin de bitirin.

DiZiNi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
meslek lisesini bilişim bölümünde okuyanların seçebileceği bölümler illa bilgisayarla ilgili mi olmalı
300bin sıralama ile nereleri tercih edebilirim.
özel üniversiteye de gitme şansım var o nedenle devletten ziyade seçebileceğim özel üniversitedeki mühendislik veya mimarlık fakültelerine girebilir miyim
İstanbul ve Trabzon olarak düşünüyorum ama şansım olur mu ?
bu konuda bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim, açıktan buradan da cevap yazabilirsiniz.
300 bin sıralama ile nereleri tercih edebilirim sorusu çok geniş bir soru. buradan cevaplayabilmem imkansız. daha spesifik sorarsanız daha uygun olur. diğer türlü 1 saat görüşmemiz gerekir.

tabi ki bilişim seçmek zorunda değilsin. mesleğe meslek lisesinden başladım ve bilişim bölümünden mezun edip aşçılığa yönlendirdiğim bir öğrencim şu an dubaide aşçı. köyden gidip geliyordu okuluna, hayatı 180 derece değişti.

vidtekno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
Anadolu Üniversitesi'nin İktisat (İngilizce) (UOLP-Suny Cortland) ya da İşletme (İngilizce) (UOLP-Suny Empire State College) programları hakkında ne düşünüyorsunuz?
oldukça mantıklı programlar. burada tabi tercih kişiye ve ailesine kalmış oluyor. 2 yıl burada 2 yıl amerikada okuyup çift diploma alıyorsunuz. ama 3.sınıf dahil yılda 17 bin dolar Suny üniversitesine veriyorsunuz. diğer giderleri de düşündüğümüzde ailece verilecek bir karar.

kemalettinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wp den konuşabilir miyiz?
profesyonel tercih danışmanlığını ücreti mukabilinde yapabiliyorum. özelden yazarsanız müsait bir zamanımı randevu verebilirim. fakat şu sıralar biraz yoğunum, aynı güne veremeyebilirim. spesifik olarak kısa cevaplanabilecek sorunuz varsa buradan cevaplarım.