Her sektörde ole Müşteri çıkar. Ürün ömür boyu garantisi 5 yıl diyorsun ömür boyu garantili ise alırım diyor neyin ömür boyu garantisi var acaba diyorsun neyse diyor öyle satanlardan alırım diyor gidiyor dolandıriciya parayı güzelce teslim ediyor ömür boyu garantili urun aldım diye 1 hafta sonra kimse yok urun bozulunca fazla takma iade yok alirsa alsın almazsa kendi bilir hocam
Her sektörde var hocam fakat bizimkinde kazanmadan iade olayı var. Sizinkinde giriş yaptıktan belli bir süre sonra hak talep edemiyorlar en azından ama bizimki ap ayrı bir durum yinede dediğiniz gibi her sektörde olagan şeyler
Satın olarak aldığım tüm yorumlar tek, tek silindi peki ben madur değilmiyim.
Telafinizi alacaksınız hocam sundugu ve konustugunuz sartlarda ama bize de hak vereceginizi düşünüyorum ben demiyorumki hiç bir şekilde talep etmeyin ama bizde iade yapınca üye odemeleri kazanmadan çıkmış oluyor ve yukarda net bir şekide belirttim zaten Google yetki olan bişeyde silinme olur garanti verenede güvenmeyin bu tamamen şanstır kacını sildiği, ondan dşolayı silinebileceğini de düşünerek ya hiç almayacaksınız yada silinecegini bilerek telafiyi konusup ona göre alım yapacaksınız