Selamlar. 10 yıldır sabit kullandığım bir internet sağlayıcısını (TT) şebeke sorunu yüzünden artık canıma tak ettiği için şikayet etmek zorunda kaldım, yoksa artık gidip genel müdürlüklerini darmaduman edecektim.

Cimere uzun bir şikayet dilekçesi yazdım ve 1 haftanın sonunda https://tuketicisikayet.btk.gov.tr
Buraya şikayet dilekçesi vermemi istediler. çok uzun bir şikayet metni ile de her şeyi yazdım. Bu şehir fay hattının üzerinde bugün Elektirik kesilse yarın şebekeler gitse bu şehir Hatay’ın maraşın kaderini mi yaşayacak vb. Daha neler neler.

Toplam 1.5 aylık şikayet soruşturması sonrasında bugün az önce Türk Telekom’dan 3 ekip arabası şebekenin olduğu nokta çalışma yapmaya başladı ve şebeke içindeki akülerin bittiğini söyleyip gün içinde değiştikten sonra şebeke sorunun çözüleceğini söyledi.

Son 3 senedir sürekli şebeke çekmiyor diye aradığım müşteri hizmetleride kurtuldu, Türk Telekom da. Sorun Elektirik gittiğinde telefon şebekesinin 1 diş dahi çekmemesiydi. Siz siz olun şikayet ederken yılmadan sonuna kadar gidin.