ahmetahmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu başlığı ve içeriği okuyunca hemen kategoriye baktım yine de anlam veremedim . sanırım farklı bir pazarlama stratejisi uyguluyorsunuz başarılar dilerim.
Hayir, ama teşekkürler hocam.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
62 saat uyumadan 3.000₺ lik iş alıyorsanız bu işinizin kalitesini değil sizin kalitenizi belirler anlayana.
Pekala.

omergundogar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam saati 50 ₺'e geliyor veya gelmiyor. Tam 8 kişi neden 3000 ₺'e bu kadar uğraşıyorsunuz, mantığıma yatmadı. Kişi başına 8₺ 'e denk geliyor. Yaktığınız elektriği çıkaramazsınız komik
Bir süre boyle calişiyoruz ilerleyen vakitler fiyatlar yükselecek

mucahitergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3000 / 62 = 48,32 TL saatlik ücretiniz. Tebrikler kazandığınız parayla ekip olarak saat başı birer bardak su içebilirsiniz.
Soğuk su olsun lütfen.

omergundogar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cidden 8 TL saatlik oluyor kişi başına.
Su bile alamazsınız
Fark ettim, hocam geçici olarak fiyatlar uygun bir süre boyle tutacağım

mucahitergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Litrelik alıp bardakla içecekler zaten
Ahahaahha deneriz hocam.

Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maxigeyik sanmıştım... cidden yazık....
:/ sizde haklısınız

Flankes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kadar emeğe, bu kadar kişi 3.000 TL çok az değilmi.
İşiniz hakkında en ufak bir bilgim yok. Ama bence yazık ediyorsunuz kendinize.
Başarılar dilerim...
Teşekkürler evet fiyat düşük hocam

Sevindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten kolpa konu, 1 aylık hesabınızla da hiç etkileyici bi
reklam olmamış.
Kolpa değil buyrun whatsappdan ulaşın müşterilerimizle 1 e 1 sesli toplantı yaptıralım.

+30 kişi ile.

KingCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ucuza iscilik en sevdigimmm, ben disardan is getiricem kabul edermisiniz ? Ama ben uzerine ne kadar komisyon koyacagima ben karar vericem.
Tabiiki buyrun hocam pm iletim

ardakarakas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3000 tlyi gördüm okumayı kestim kankiler isterseniz elon musk olun sizin saçmalıklarınız bizi de etkiliyor ölücü olmayın
Doğrudur hocam ben sadece süreci paylaşmak istedim

Homer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 kişi projeyi kutlamaya iskender yemeye gitmek isteseniz gidemezsiniz
Hocam alacaklı olarak gelecek olan paramız çok

Bykaraer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu fiyata nasıl iş yaptınız vs yi geçtim forum kurallarına göre
https://www.r10.net/ui-ux-tasarimcil...ri-2024-a.html
sadece anasayfa 3k iç sayfalar sayfa başı 1k dan çizilir minimum. Siz kurallara uymadığınızı itiraf ediyorsunuz yani
roxside adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3.000 TL'ye 8 kişi toplam 62 saat çalışmak bence başarı değil, ciddi bir başarısızlıktır. 8 kişinin birlikte çalıştığı bir işte bu kadar düşük gelir elde ediliyorsa; ya iş yanlış seçilmiştir, ya müşteri doğru belirlenmemiştir, ya da işin yönetiminde ciddi hatalar yapılmıştır. Bu kadar emek ve zamanın karşılığı bu olmamalı.

Ayrıca 8 kişi 62 saat çalışan bir ekibin varsa 100-300 tl arası inşaat scripti aranmaz.

https://www.r10.net/ucretli-script-i...pti-lazim.html
Hocam yakın akrabama kurulucaktı uğraşacak vaktim yoktu o yüzden

SDR1035 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam yazılanları yazlığından okuyor idur o parayla siz hâlâ dalga geçiyorsunuz
Yazlık değil evdeyim teşekkürler.

ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış düşünüyorsunuz konudaki arkadaşlar aylık 8 kişi 10 bin tl kazanç sağlıyor!
Yok hocam değişiyor suan alacaklı olarak 50.000 TL alacağımız var.

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O 8 kişi sen olmayasın 😁
Hayir.

CemC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Belki tanınalım diye böyle bir çalışma yaptınız. Fakat yarın öbür gün kampanyayı sonlandırdığınızda sıkıntı yaşarsınız. Malesef bizim insanımızda (beğenmedikleri Avrupalı gibi) insaf duygusu yoktur. "Ona o fiyaddan yapdığn bağaada yabıviiir" der bir de utanmadan taksit ister. O da yetmez "helal ed, helal ed" der. Elin avrupalının tuvalet olarak bile kullanmayacağı araba için tarlasını satar, 50 tane siteden 40 tane galeriden fiyat araştırması yapar. O işin maliyetini yaklaşık öğrenir. Fakat iş el emeğine, bilişime geldiğinde 3 kuruşa 12 ay taksit ister, Parkinsonlu hastalar gibi eli titreye titeye 3 kuruşu vermeye kalkar bir "helel ed, helel ed" deyip helallik isteyip olmayan vicdanını rahatlatır. Sonuçta serbest piyasa. İster bedava iş yapın. İsterseniz sponsor olup bedava işin üstüne bir de üste para verinp firmayı tanıtım/reklam amaçlı kullanın. Ama bu şekilde "8 kişilik ekibimizle 62 saate 0'dan web sitesi yapıyoruz. Hem de 3bin TL'ye" diye sürekli çalışırsanız bir süre sonra bu iş, ticari bir işten çok hobiye döner. Eğer anadan babadan varlık değilseniz ya da daha rahat yaşamanızı sağlayacak ek gelirinzi yoksa bir süre sonra bu iş sürdürülemez olur. Ayrıca gerçekten ciddi iş yapan firmalar, bu şartlarda bu fiyatlarda yapılan işlerde sizi ciddiye almayabilir. Yolunuz açık olsun. Saygılar.
Hocam bir süre daha uygun fiyattan devam edeceğim zamanla fiyat artacak zaten.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cem hocam Allah rahmet eylesin Tombalacı Mehmete çok benziyorsunuz

CemC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malzeme bu. Ne yapayım :-) :-)

bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuya yorum yazmak için geldim yorumdan sonra cem hocamın resminden cikamadim