ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reisim ben 13 yıl normal işletmede dükkanda esnaflık yapmıs adamım bize ustalarımız müşteri her zaman haklıdır diye ögretti fakat can sıkıcı olay su.

Adam 50 yorum alıyor ve tamamlanıyor o arada biz o ödemeyi üyeye yapmıs oluyoruz. 1 hafta sonra adam birde telafi yerine iade diyince ona iade yaparsak bizim cebimizden para cıkıyor parayı kazanmadıgımız halde ondan dolayı iade şekli bu şekilde olmalı. Senin de uygulamaların var sektörü hem müşteri hem saglayıcı olarak cok iyi biliyorsunki Google oldugu sürece ya iş yapmayacaklar yada uygulamaları öne cıkmayacak yada bu bir reklam oldu artık bu reklamı alacaklar bu iş yorum işi olmaktan cıktı ve bir reklama dönüştü.

Ve müşteri sanki borç vermiş gibi iade isteyebiliyor ben başka sektörde görmedim bu olayı. Her ürünün bir sonu olur bu süre önemli değil Allahın yarattıgı canda doktor süre verebiliyormu hayır. Google'un yetkisindeki birşey de kimsede garantide veremez günde veremez ama telafi etmek zorundayız anlıyorum ama artık müşteri abartıyor dün biri şikayet konusu actı boşu boşuna halbuki multiymiş kaç kişiyi dolandırmaktan banlanmıs. Olan bizim şikayete oldu
ilgili konuyu da gerekli tutumu da gördük. Amaç belli hizmet verip mutlu etmek karşılığını almak . Sistemini çok iyi biliyorum. Aynı sektördeydik bir zamanlar. Hak veriyorum . Umarım bu konuya da bir el atılır.