Merhabalar bir düşüncemi paylaşmak istedim.

Google Yorum Hizmetlerinde iade olayını biz tamamen kaldırıyoruz, sağlayıcı arkadaslarada tavsiyemizdir iş almak için kendinizi ezdirmeyin.

Peki neden böyle ?
Bu iş iki yöntemle yapılır birincisi bir tane saglayıcı 1000 tane mail adresi satın alır aynı ıp aynı cihazlardan tamamlanana kadar yorum yapar. Silinmesi daha kolay olur ayrıca google hesapları kapatırsa Google Kullanıcı'ya düşer yorum isimleri ve mail kapandıgı için girip o ismi değiştiremez bile saglayan kişi. Bu birinci yöntem.
İkinci yöntemse Görev sitelerinden saglanır , sizin bize yaptıgınız ödemenin bir kısmını üyelere ödeme yapıyoruz tamamen kişisel ve gerçek kullanıcılar buraya kadar tamamız.

Gelelim iade ve telafi kısmına.
Telafi vermek zorundayız bunu bir garanti süreci olarak düşünebilirsiniz. Bizim telafi sistemimiz çok farklı.
Fakat iade sistemine gelecek olursak kesinlikle olmamalı ve sizden politikalardan kaldırmalısınız.

Sebebi nedir. ?
Görev sitemizde biz görevi acıyoruz 50 yorum yapılıyor günlük onay verdiğimiz için ve haftalık bu ödemeleri üyelere yaptıgımız için bizden çıkıyor. Sonrasında birde müşteri geri iade isterse biz hiç kazanmadan üyelere cebimizden ödemiş oluyoruz. Bu sisteme biz artık dur diyoruz ve iade olayını kaldırıyoruz.

Tüm saglayıcılardan bu davranısı bekliyorum.

Siz hayatınızda ömürlük kullanılan bir ürün gördünüzmü, bir araba alıyorsunuz araba bir sebebten yanabiliyor,, çalınabiliyor gidip fabrikaya kardeşim benim yeni arabamı ver, verdiğin araba kayboldu diyebiliyormusunuz. Yada her hangi bir ürün alınca kaybolunca yada bittiği zaman gidip yenisini isteyebiliyormusunuz.

Artık google silinmeme garantisi verenede güvenmeyin haberlerde çok görmüşssünüzdür Google işçilerini işten cıkarttı artık bu alanlar yapay zekaya emanet böyle bir durumda kimse garanti veremez yetkilimiki silinmeme garantisi versin.

Yani müşterilerimizde telafiye önem versin ve bunu artık bir reklam calısması olarak düşünsün aylık alsın istiyorsa, ben 10 yorumla işlerinin patladıgı tostcu biliyorum.
Esnaf olarak bir dürüm 200 TL 400'e kadar bulabiliyor ama 20 yoruma 400 TL veremiyor. Bırakın alan alsın almayan almasın ama işinizi öldürmeyin yorum saglayıcı arkadaslar.

Saglıcakla iyi forumlar...