MertBirden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam verilere göre asgari ücret aldığınızı varsayıyorum ve mevcut kesintiler , vergiler düşürüldüğünde 33.366,70TL yaklaşık tutar alıyorsunuz. Kesintileri dahil edersek brüt 46.672,50Tl . Siz kaç aldınız ?
hakanayas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim hesabıma göre en az 37bin civarı bir şey alman lazım. ne kadar aldığını da yazarsan daha kolay olur hesaplamamız...
rasimdkc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
95.784 tl alacaksınız 3 aylık toplam. 200 saat mesai olarak hesaplarsak. Detaylı hesaplamak isterseniz aldığınız maaşları 22.104 ten düşün. Kalan alacaklarınızı toplayın. Maaşınızı yanı 22.104 tl yi 225 e bölün ve 1.5 ile çarpın. Bu sizin 1 saatlik ücretiniz. Bunu da da toplam mesai saatinizle çarplarsanız ne kadar mesai parası almanız gerektiğini bulursunuz.
reallegal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
200 saat mesai olamaz hocam toplam çalıştığı süredir o

200/26 yapsak nerdeyse 9+8 saat günde mesai yapamaz insan
hakanayas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 aylık toplam mesaisini yazmış konu sahibi arkadaş..

Hocamlar teşekkürler yardımlar için, maaş alamadım toplam maaşım Nisan mayıs ve haziran ayları için 61.xxx₺ymiş mesailer dahil saçma sapan geldiği için bir script program vs varsa onu öğrenmek istedim. Bizler hafta içi günlük 10 saat çalışıyor ve hafta sonları tatil yapıyoruz. Elinizde buna uygun bir program varsa Süper olur.