CivanDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu düşüncenin ağır gelmesi çok doğal hocam, haklısınız. Satmak aslında mantıklı da değil, neticede yeniden bir araç sahibi olmak çok daha zor olabilir. İçinde bulunduğunuz durumun çıkmaz olduğunu varsayarak konuştum biraz da.

Ayda 8-10 bin akaryakıt gideri de ciddi bir gider aslında. Bence işi gidip gelmek için alternatif bir yol bulabilirseniz bu paranın yarısı bile cebinizde kalsa kıstığınız birçok şey kadar katkı sağlayabilir bütçenize.

Yine de bence yapabilirseniz TL olarak uzun vadeli borç edinin hocam. Özellikle de yılbaşı gelmeden. İhtiyacınız olan tutarın tümünü borç edinmenize de gerek yok. Yarısı kadar da olur. Maksat nefes almak, zamana yaymak.
Altın olarak borçlanayım dedim en azından bankalardan biraz kurtulayım. Hayatımda daha önce kimseden borc istememiştim. Rahat Bulurum diye düşündüm 1kisi bile yanaşmadı onlarda kendilerince haklıdır tabi herkes kendi derdinde. Şehirde kısıtlıyor biraz ek iş bulmak zor bilmiyorum artık. Valla benim yaşımda gençler zor iş buluyor bu yaşımda tokide olsa bir evim var arabam var memurum amaan borcum olsun kafasına gireyim biraz kendimi kandırayım biraz üstünü örteyim diyorum ama başaramıyorum birazda kaygılıyım çünkü icralık olursak arabayı istemesekte sattıracaklar 😅