Merhaba arkadaşlar, 2 ay kadar önce Türknet fiber e geçtim (100mbps) 85-100 arası down , 15-25 arası upload alıyorum, LOL de 25 ping ile oynarken 15-16 lara düştü herşey çok güzeldi ama bir sorun vardı.İnternet Bankacılığına girdiğimde login ekranı gelmiyor veya giriş bilgilerini girip bekliyorum bir süre sonra sunucu hatası veriyordu (sadece internet bankacılığı değil bir çok sitede yaşıyordum bu sorunu).Bu gibi işleri mobil veride halledip bazen wifi yi aktif etmeyi unuttuğum için sıkıntı yaşıyordum.Müşteri hizmetlerini aramayı düşündüm ama bu up/down ve ping değerlerine göre herşey normal görünüyordu muhtemelen işlem yapmazlar dedim.Modeme cloudflare ve google dns lerini girdim sorun çözülmedi.Geçenlerde bir video denk geldi oradaki bir değişikliği uyguladım sorunum düzeldi.Aynı sorunu yaşayanlar için yapmanız gerekenler modeme giriş yapın http://192.168.1.1/ , değiştirmediyseniz k.adı admin şifre admin ( H3600P V9.0 modem). Üst Kısımdan Yerel Ağ - Sol taraftan WLAN , daha sonra WLAN Genel Yapılandırması , 5GHZ (wifiye bağlanacak cihazlarınız destekliyordur sanırım olmazsa 2.4GhZ de deneyin) Kanal otomatik de duruyor orayı değiştirin (ben 44 yaptım).