Merhabalar, eğitim sektöründe olan ve dershane işletmesi yapan bir İngilizce öğretmeniyim. Kendi fiziki binamızın dışında youtube ve udemy üzerinden de eğitimlerimiz mevcut.
Lango olarak, her yaştan bireyin etkili ve kalıcı bir şekilde yabancı dil öğrenmesini sağlamak amacıyla yenilikçi, teknolojik ve öğrenci odaklı çözümler sunuyoruz.
Yabancı dil eğitiminde Türkiyenin en güvenilir ve etkili online platformlarından biri olmak vizyonumuz.
Sadece sınav odaklı değil,
hayat boyu iletişim kurabilen bireyler yetiştirmek misyonumuz.
Lango, dil öğrenmeyi bir ders değil, bir yolculuk olarak görenler için kuruldu.
Yüz yüze eğitim tecrübemizi dijitale taşıyarak, teknoloji ve yapay zeka destekli, kişiye özel bir öğrenme deneyimi sunuyoruz.
Her öğrencinin farklı bir öğrenme tarzı olduğunu biliyor, bu yüzden interaktif içerikler ve yapay zeka odaklı egzersizlerle herkes için etkili ve keyifli bir eğitim sağlıyoruz.
1- EZBERSİZ SİSTEM : Önce konunun mantığını kavra , sonra adım adım başarıya git. Yani "Ezberle geç" değil, "Anla, çöz,işi bitir" sistemi bizde işler.
2- TEKNİK ODAĞI : Tahtada sıkıcı ders anlatımından ziyade, senin anlayacağın tarzda, yepyeni tekniklerle ve esprili bir model takip ediyoruz.
3- YAŞLI HOCALAR YOK : Genç, dinamik ve seni yakalayabilecek, senin tarzına ayak uyduracak hocalar seninle olacak.
4- TEKNOLOJİK ALT YAPI : Türkiye'de ilk kez LANGO tarafından geliştirilen yapay zeka destekli öğrenci koç sistemi seni bireysel olarak takip eder ve eksiklerini analiz edip giderir.
5- TELEGRAM KANALLARI : Öğrencilerimize özel, bot yapay zeka ile çalışan soru ve kelime kanallarımız var. Ayrıca PDF kaynaklarla sadece LANGO öğrencilerine özel içerikler mevcut.
6- AZICIK ZOPA : Zopa... her şeyin ilacı. Özel başarı iksirimiz biraz mutluluk, biraz kurbağa bacağı ve biraz da zopa içeriyor.
ONLİNE EĞİTİM İÇİN : LANGO ONLİNE