CerKad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle senin arkadaşın değilim. hitaplarına dikkat et. moderatör olman sana farklı olduğunu düşündüğün haklar vermiyor.
ticaret hayatı r10'dan ibaret değil. 6 sene vds, sanal sunucu hizmeti sunan pek çok yerli ve yabancı firma ile çalıştım. Şu an sadece yabancılarla çalışıyorum. Tecrübelerime dayanarak yazdım yukarıda yazdığımı.

Burada ses ve eleştiri bastırmak yerine biraz sektörün gerçekleri ile yüzleşin.
Arkadas kotu veya asagilayici bir hitap bicimi degil. Hocam dan daha iyi oldugunu dusunuyorum.
Herhangi bir seyi bastirmiyorum, Turk firmalari seklinde genelleme yapmamalisiniz diyorum. Bunu size degil genel olarak herkese soyluyorum. Ilk defa da degil yillardir soyluyorum.

6 sene buyuk rakam, tecrube edinmeniz icin gayet yeterli bir sure. Umarim ohosting bubilisim şuweb vb firmalarla degil de gercekten bu isi, hobi olarak yapmayan firmalarla da calismissinizdir.

Sektorun gercekleriyle yuzlesmek icin ne kadar icinde olmam gerekiyor sizce acaba 25 sene kadar yeterli olur mu bilemiyorum.

bir onceki mesajimda soyledigim gibi yeri burasi degil bir baslik olursa bu konuyla ilgili altinda tartisiriz.