Olay şöyle mesela satın aldığım vakit faturayı 6 ay sonra ödeyeceğim 500₺ ya da 1 yıl sonra mesela 500₺ ödeyeceğim ya da 1.000₺ ödeyeceğim gibi. Ama şu özellikler olması gerekiyor;
- Teknik destek kesinlikle çok önemli.
- Oyun Sunucusu açmak için destek sağlayan ya da paket sunan firma.
- DDOS saldırı koruması free olan firma.
- Ryzen ya da ekonomik paketi olan firma.
- İçerisinde ses sistemi olan sunucu mesela sağ altta bazılarının hoparlör kısmı kapalı olabiliyor bunun açık olması şart.
- Diyelim sunucuyu açtım oyun serveri kurdum mesela çok karşılaştım 100 oyuncu sonrası otomatik olarak lag ya da ping giriyor bu sorun olmamalı.
- Anlayışla karşılayacak firma olmalı.
- WhatsApp destek hattı olması şart benim için bir de 24 saat destek yazıp da destek vermeyenler oluyor çok geç dönenler bunun olmasını istemiyorum.
- Sınırsız kurulum işlemi ve formatlama işlemi olması şarttır benim için.
Merhaba,
6 aylık ya da 12 aylık ödeme konusunda yardımcı olabiliriz. Tüm sanal sunucu paketlerimizde DDoS koruması ücretsiz sağlanmaktadır.
https://baglanti.net/performans-vds-kirala üzerinden fiyatlandırmalarımızı görebilirsiniz. İşlemci olarak AMD Ryzen 9 9900X serisi mevcut.
Hangi oyun sunucusunu açacağınızla birlikte +90 850 308 1348 üzerinden bize yazabilirseniz eklenti paketi ve oyun sunucusu kurulumu konusunda da yardımcı olabiliriz.
7 gün 24 saat destek sağlamaktayız dilediğiniz vakitte bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla,
baglanti.net