temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,normalde arada kanal satıyorum ama Kendim için hazırladığım animasyon kanalım var
15 temmuz güncellemesinden sonra bugün kanalımın para kazanması kapatıldı,
İnanılmaz apt.lca bir durum, inanılmaz saçmalamışlar,
çünkü Animasyon kanalı,zaten 3 ay önce para kazanmasını açtırdım,ve bu animasyonları senin yaptığına kanaat getiremedik diye ret etmişlerdi
bende video çekip itiraz ettim ,animaasyonu videoları kendim yaptığımı kanıtladım,
ve ikna olduk diye para kazanmayı onaylamışardı,aradan 3 ay geçti değişen birşey yok,aynı video tarzıyla ilerledim
ve bugün aynı nedeni bahane ederek yine kapatmışlar,
Yeminle youtube spam yapın, spam yapın,adam gibi para kazanana para yedirmeyiz diye teşvik ediyor
Youtube Türkiye sorumluları r10nu takip ediyor,onlarda bi sözüm var,
Korkaklıktan tüm hakkını yediğiniz onay vermeye korktuğunuz içerik üreticileri için söylüyorum ,olum siz varya korkaksınız
Türkiyeden içerik üretenlerin kanalını onaylamaya bile cesareti olmayan. korkak boş beleş kopyala yapıştır yanıt göndermekten başka işe yaramayan korkaksınız.
bizdeki bilginin 10 da biri bile yok ama işte youtube sorumlusu yapmışlar,işinize gelmeyincede sohbeti sonlandırırsınız.
Yabancılar,film editi yapıyor dizi editi yapıyor,basketbol editi yapıyor,magazin editi yapıyor,onlara herşey serbest
ama biz sizin gibi korkak Türk sorumluların eline düşmüşüz elimizle yaptığımız animasyonu bile onaylatamıyoruz,
Milletin emeğine yazık,4 bin saat doldurmak bin abone toplamak kolaymı sanıyorsunuz
Ayrıca youtube mız mız edip sürekli bahaneler bulan,milletin emeğini çöpe atan rezil bir sisteme hizmet ediyoruz adamlar istedikleri zaman 5555 tane politikalarının birini bahane edip kanalını kapatıyor
Telif yok,yaş sınırı yok,hakaret yok,öyleyse sanane,ne içerik ürettiğimden ,zaten argoritmayı berbat ettiler videolar izlenmiyor,birde ikide bir bahaneler bulup kanal kapatmak nedir
İnşallah tiktok gibi birşeyler daha çıkarda tamamen terkedilirsiniz ,tıpkı kendini beğenmiş facebook gibi çöp olursunuz,oda bizi dinlemedi sayfalarımızı kapattı,paylaşımlarımızı engelledi ve sonuç çöp oldu.
kaç aylık özenle hazırladığım emeğimi korkak Türkeye yotube çalışanlarının eline kalmış çöp ettiler
bu kanal kapatılarsa artık hepinize geçmiş olsun

Geçmiş olsun, tekrar itiraz hakkınız bulunmuyor mu?
Ben de 3d program ile kısa animasyonlar yapıyordum, şimdi benim de içime kurt düştü.
Hunharca spam yapılarak para kazanılan dönemden kendi ürettiğin içerikten bile kazanamayabileceğin zamanlara geldik demek.