Selamlar,
Domainin iyi olduğu düşünülürse genelde yazılıyor, tersi biraz zor ama haklısınız

Birde forumun portföyü kaliteli olduğundan kolay kolay beğenilmiyor
30'a yakın domainim var, reg/açık arttırma/direk satın alma/backorderlar filan hepsi ayrı emek ayrı maliyet ama şu an mesela bana 20k maliyeti 3 domaini 12ye zor satıyorum
Hala domainlere çok değer veriyorum, ama haketmiyor

Domaininize baktım bence güzel, düşünceniz bana "en iyisinde" sitesi gibi geldi, o da ürünlerde başarıya ulaşmış. Önceden .tr domaindeydi şimdi .net geçmiş
Başarılar,saygılar
Merhaba,
Detaylı ve samimi geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sektördeki deneyiminiz ve domainlere verdiğiniz değer gerçekten önemli ve yol gösterici. Domainlerin değerinin her zaman piyasa fiyatına yansımaması maalesef sık karşılaşılan bir durum, bunu da sizin tecrübelerinizden görmek iyi oldu.
Kadinkafe.com için düşündüğüm konsept tam olarak belirttiğiniz gibi, kadınlara yönelik özgün ve başarılı bir platform oluşturmak. Uzun vadede markalaşma ve kaliteli içerik ile değer katmayı hedefliyorum.
Paylaştığınız bilgiler ve yorumlar benim için çok kıymetli, tekrar teşekkür ederim. Size de çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla.