tane tane, sakince anlatıyorum aşşağıdaki mesajda, aşırı uykum var umarım duzgun yazmışımdır
----
Gmail adresime, 1 iphone, 1 android 1 bilgisayar olmak üzere girişliyim.
10 yıllık gmail adresim.
"telefonunuza bildirim gönderdik 3 rakamdan birisine tıklayın" bildirimini biliyorsunuz, bu bildirimi google bana "android" telefonuna gönderdik diyip hep iphone telefonuma gönderirdi.

her neyse, Bugün gmailden "sıra dışı algıladık" diyip, bilgisayar ve iphone cihazımdan atıldım.

Şifremi unuttuğum için şifre yeniledim, sms doğrulama yapıp, kurtarma epostasına mail gönderttim. fakat yanlış kurtarma mailine baktığım için mail gelmedi sanip 15 kere daha tekrar gönderdim.

15 defadan sonra jeton düştü ve doğru mailime bakmaya başladım fakat geç kaldım artık çok fazla denedin diyip 1 saat sonra denememi söyledi.

şimdi 1 saat sonra tekrar deniyorum fakat bu sefer bana sms ile doğrulama seçeneğini gri renk yapıyor ve bastırmıyor, sadece gmail açık olan telefonunuza bildirim gönderdik 3 rakamdan birisini seçin diyor.

fakat sorun şu ki, "android cihazına gönderdik" diyor, evet androidde hala gmailim açık ama başta söylemiştim, android diyip iphone'a gönderiyordu, iphone'da da oturum dışı olduğum için o 3 rakamlı bildirime asla ulaşamıyorum.

şifremi biliyorum, kurtarma mailime erişimim var, sms erişimim var, hatta bir telefonda gmail'e hali hazırda oturumdayım. fakat lanet olsun ki 3 saattir perişan oldum.

ne yaapcağım sinir krizi geçircem işlerimi halledemiyorum su anda.

biraz daha denersem gmailim tamamen silinir mi? öyle bir b*kluk oluyor mu bilmiyorum.