hasanyalsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgisayarınızda antivirüs kullanmıyor musunuz? şüpheli programları engelliyor. yüklenmemesi gereken bir program yüklemiş olmalısınız
Hocam antivirüs uygulaması bazı yüklemem gereken uygulamaları da engelliyor. Kullanıyorum ama açıkçası çok güvenmiyorum. Genelde orjinal olmayan programları sanal makinede çalıştırırım.

reallegal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çerezler calindiysa PC açık degilkende girebilirler. Önce pcyi sifirliycaksin ardından gmaile girip Gmail şifresini degiscen ardından tek tek tüm kayıtlı şifreleri degiscen kardes
Hocam sadece bir mailime kayıtlı 370 tane şifre var hangi birini değiştireyim. Gmailin şifresini zaten telefondan değiştirdim ama çereze sahip olması tekrar girebileceği anlamına geliyor mu yoksa şifre değiştiği için çerezler de değişiyor mu?

napster4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herşeyi formatla.. Telefon ve pc de zorunlu olmayan, kurumsal sahibi bir uygulamayı tekrar kurma..
Hocam sanırım 4DDIG uygulamasını lisanslamaya çalışırken korsan uygulama kullanmıştım ondan olmuş olabilir. Aslında önce sanal makinede test etmiştim ama yine de ondan olmuş olması çok muhtemel geliyor çünkü yakın zamanda sadece onu kurdum yasal olmayan. Acaba Windows kurtarmadan onu yüklemediğim tarihe geri döndürsem kurtaramaz mıyım?