Adem_RSN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar

Site Adresi: PM İsteyin ( ****.net ) ( Sadece Ciddi alıcılar, PM atmama hakkıma saygı göstermenizi rica ederim. )
Site Dili : Türkçe
Site Satış Fiyatı: 495.000 TL >>> 390.000 TL >>> 380.000 TL
Sitenin Aylık Getirisi: 12.000 - 15.000 TL
DA/PA Değerleri: -
Kategori: Sanal Fal
Günlük Hit Sayısı: Saymıyorum
Domain Yaşı: 26
Site Yaşı: 8
Site Tüm İçeriği Birlikte Mi Satılık: Evet
Hosting Dahil Mi: Evet
Banlı Olduğu Sponsor Var Mı: Hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru Var Mı: Hayır
Kullanılan Yazılım Lisansı Satışa Dahil Mi: Evet (Özel Yazılım)
Sitenin Satışında Herhangi Hukuki Sorun Var Mı: Hayır
Adsense Dahil mi: Hayır

Site Dili Türkçedir!

Site adresini istemeden önce lütfen açıklamayı okuyun. Açıklama kısmındaki bilgiler ile siteyi zaten kolayca bulabilirsiniz.

Site tamamen pasif gelirlidir. Uzun zamandır bana kazanç sağlamakta olan göz bebeğimdir.

Domain 1999 kayıtlı, 4 harfli ve net uzantılıdır. 3000 dolara satışta iken düşürüldü ve backorder ile ben aldım. Domain hiç kullanılmamıştı ve ilk defa ben kullandım.

1 ana site ve 6 adet sub dominden oluşan bir sistem kurdum, domain de buna çok uygundu. Sadece ADS reklamı ile çoğu kelimede 1. sıraya yerleştim. Daha eski rakiplerimi kolayca geçtim.

2017 yılından beri açık olan site 8 yılıdır para kazanmaktadır. Yeni sahibine de aynı şekilde kazandırmaya devam edecektir.

Siteye SEO adına hiç bir şey yapmadım. İçerik olarak da en son 2020 yılında kapsamlı bir fal içeriği güncellemesi yaparak son halini verdim. O tarihten beri site otomatiktedir. Uzun zamandır bu şekilde para kazandırmaktadır. Biraz seo hareketi ile çok rahat geliri 30K üstüne çıkacaktır. Ben ilgilenemedim, çalıştığım başka siteler vardı, başka işler ile ilgilendim vs. E bu da zaten kazanıyor diye bakmadım. İnanın en uzun siteyi görmeme sürem 1 yılın üzerindedir . Açıp da neler oluyor diye bakmaya gerek yok. Her şeyi hazırdır. Aktif olan sub domainlerde ekstra bir şey yapmaya gerek yoktur, yeni bir fal türü sub domain olarak eklenebilir ve çok kısa zamanda zirveye oynar. Ben uzun zamandır yeni bir fal türü araştırmadım.

Site fiyatını çok bulan arkadaşlarım olabilir ancak domain 26 yaşında ve tek başına bir değere sahiptir. Site ilgi istemez, yap bırak bir sitedir. Kolaylıkla kazancı arttırılabilir. Başta da dediğim gibi ADS reklamı ile sayfa başlarına geldikten sonra öyle bıraktım ve son 5 yıldır sadece adsense kazancına bakıyorum.

Özel bir durum nedeni ile satılıktır.

SON 2 YIL ADSENSE

Site adresini pm ile iletirseniz detayları görüşebiliriz.