temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sağol hocam
İnsanların emeğini çöpe atmak rezilliktir,o arkadaşın kanalını bende inceledim gayette güzel içerik üretmiş,ve emek harcamış,Peki niçin korkak Youtube Türkiye sorumluları ret etsin diye.
Aynende R10nu takip ediyolar,Burda short videolarla 4 bin saat doldurma taktiği gösterdim,15 yıllık videoyu geri eski haline dönder özelliğini kaldırdılar,hemen koşup yetiştirmişler,korkak kopyala yapıştırcı maaş alanlar

Hocam inan bahane ,bak mesela kaç yıl önce,video açıklamasına etiket tarzı şeyler yazdınız diye bahane etti binlerce kanal kapattı,
sonra video açıklamasına etiket tarzı eşyler yazarsanız videolarınız daha çok izlenir diye serbest bıraktı
yani youtube bu,bi bahane buluyor kıyım yapıyor,
gerçek olan şu
Videoda telif hakkı yoksa,yaş kısıtlanacak bir durum yoksa, hakaret yoksa,kötü davranış segilemesi yoksa,kimene nasıl içerik ürettiğinden ,resmen köle muamelesi yapıyor,emek harcayanlara
haklısınız isteyen istediği gibi video yapabilir, izleyen varsa memnunsa sorun yok! gibi görünebilir.

Yt açısından bakarsak da x kişisi değerli içerik üretip para kazanmaya çalışıyordur, yt de doğru reklamı izleyiciye çıkarmaya çalışıyordur. ancak video değersiz izlenme amaçlı olunca o zaman reklam verenlerin dönüşleri kötü olacağından videolar yt için değersiz hale geliyor. yani “senin videon izleniyor ama bana para kazandırma da zarar ettiriyor” derse pk kapatmak için bahane bulur. yt reklamla dönen bir yer %90 %10 premiundur.

senin pk nı kapatıp yine reklam yayınlar o zaman kar eder sanırım. (pk kapalıyken dahi reklam çıkıyor ya)

para kazanamayan kanallar yavaş yavaş video eklemeneye başlar, yt de diğer videolarda reklam göstererek reklamveren dönüşünü arttırabilir.

bu biraz teknik konu, yt istediğij videoyu yükle (telifsiz) diyor ama para kazandıracak kanalı ben belirlerim diyor. bundan sonra o kanal yt de değerli değilse pk kapatıyor bir sebepten.

ellerine yeteri kadar data olduğundan botlar bu tarz kanal veya içerikleri hemen anlayıp kapatabilir pk yı.

kafamda bir komplo teorisi kurdum.

tekrar geçmiş olsun. videolarınızı bilmiyorum ama videoya hikaye eklerseniz pk kapatılmaz bence. çünkü hikaye eklendiğinde algoritma reklam için video hakkında kolay bilgi alıyor.