Emrek18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstede yazdığım gibi 5 senede ilki yaşıyorum. Bu süreçte kaliteli hizmet alamadığım ve ticari zarara uğradığım içinde hukuki yolum açık. Maddi tazminat davamı açar geçte olsa zararımı firmaya karşılatırım.

Açık kaynağa gelince dediğim gibi prestashop u daha önce kullandım. Şuan farklı bir açık kaynak sitem de var. Modülü para - yazılımı para- desteği para - sunucusu para. İnan Bu tarz e ticaret alt yapılı firmalar hem zaman hemde para kazandırdığı için açık kaynaktan ayrıldım
Hocam ben öneriyi sundum diğer türlü diğer firmaların eticaret yazılımlarıda sınırlı isteklerinizi karşılayamayabilir ama açık kaynaklarda herzaman ekleme düzenleme işlemi daha rahattır prestashopta bir kere düzgün sistem kurarsanız heleki şuanki stabil 8.2 üstü sürümlerde emin olun bahsettiğiniz sorunlar karşılaşmazsınız ama birkere o dediğiniz ödemeyi yapar yazılım sizde olur sunucuya ödeme yaparsınız ve hiç sorun yaşamazsınız diğer türlü diğer firmalara gebe kalır sıkıntılar oluşur hakkınızda hayırlısı hocam inşallah sağlam firma bulursunuz