Merhaba değerli forum üyeleri,

Instagram’da aktif ve ciddi etkileşimli bir hesabım var. Yakın zamanda bir firma bu hesabı satın almak istediğini belirtti. Taraflar olarak birçok detayta anlaştık. Ancak kritik bir noktada takıldık: Firma, hesabı önce teslim almadan ödeme yapmayı kabul etmiyor. Yani önce hesabı devretmemi, ardından ödemenin yapılacağını söylüyor.

Ödeme tutarı oldukça yüklü olduğu için ciddi çekincelerim var. Firma, güven vermek amacıyla “Eğer bir sorun yaşanırsa, Instagram hesabı mail üzerinden 1 ay içinde geri alınabilir” şeklinde bir açıklamada bulundu. Ancak bu bilginin ne kadar doğru olduğunu bilemiyorum. Gerçekten bir Instagram hesabı teslim edildikten sonra e-posta yoluyla geri alınabilir mi? Bu konuda net bir prosedür ya da güvenli bir yol var mı?

Acil nakit ihtiyacım olduğu için bu fırsatı da kaçırmak istemiyorum ama dolandırılma riskini de göze almak istemiyorum. Aranızda daha önce bu şekilde hesap satışı yapmış, benzer durumlar yaşamış ya da bu konuda net bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa, tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?