Education adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba merak etitğim için soruyorum.
En çok tercih edilen tema demişsiniz. Bu gün en ucuz tema 50-59 dolar arası. 2000 tl
Logo - 500 - 1000 tl
diğerlerini saymıyorum.

Lisanslı tema fiyatına bile değil bu ücret. Bu i nasıl oluyor gerçekten merak ettim.
merhaba ticaret konusunda normalde bu konuları istişare etmek ıstemıyorum hocam aslında. Ama her zaman her ürün gerçek fiyatına satılmayabilir. Gerçek emek karşılığını bulunmayabilir. Acil ihtiyaçlar olabilir vs birçok sebep olabiliyor :-) veya toplu alım, doğrudan alım gibi şeylerle de olabilir. Ancak dediğiniz gibi en azından maliyet olmasa da verilen emeği karşılayacak bir fiyat değil.

Mesela bir satış konusu açıyorum 2500 TL'lik tema, da pa değerleri 15-28. 4 yaşında domaın site kurulu. 120 içerik var. Adam sırf domaını alsa da-pa 15-28 yapmak ıcın en kötü sanırım 4-5 bin harcaması gerekir tema emek saymıyorum. Gokadin gibi kısa bir domaındı 5 bini çok buluyorlar İhtiyacında olunca mecbur kalıp satıyorsun vs. şimdi bu değerlerde 4 yaşında 15-28 DA PA, 115 yazı, 2500 TL'lik tema gokadin gibi gayette güzel (birçok sacma domaıne bakarak)) bir domainle 5 bin etmez mi eder. ben desem ki 400 TL, 350 olmaz mı dıyecek tipler var