Site adresi: PM Site satış fiyatı: 5000 TL
Sitenin aylık getirisi: - Sitenin açılış tarihi: 02 07 2025 DA / PA Değerleri:- Kategori / sitenin içeriği: Dijital Hediye
Günlük hit sayısı: 0 - 10 Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex)
Domainin yaşı: 14 Gün Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet Hosting dahil mi?: Banlı olduğu sponsor var mı?: - Banlı olduğu arama motoru var mı?: - Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: - Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: - Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Dijital hediye sektörüne yönelik geliştirmiş olduğum projeyi, bazı kişisel sebeplerden dolayı satma kararı aldım. Proje, sıfırdan hazırlanmış, tamamen çalışır durumda ve ufak ayarlarla yayına alınıp gelir elde etmeye başlanabilir.
Niye ben yapmıyorum?
Zaten yapacaktım ancak bazı özel sağlık durumlarından dolayı uğraşmak istemiyorum. Boşa gideceğine biri ekmeğini yesin.
Proje Detayları
- Sektör: Dijital Hediye / Dijital Ürün Satışı
- Alan Adı + Hosting: Hazır ve aktif
- Ödeme Sistemi: PayTR entegrasyonu tamamlandı (Aktif çalışır durumda)
- Ürün Sayısı: 3 adet dijital ürün yüklü
- Ürün Sayfası: 1 adet ürüne özel, detaylı ve profesyonel tanıtım sayfası hazırlanmış durumda
Aynı şekilde o ürün sayfası kullanılarak diğerleri de hazırlanabilir.
- Üretim Kaynağı: Satışla birlikte detaylı üretim kaynağı ve yöntem bilgisi verilecektir
- Tasarım: Modern, kullanıcı dostu arayüz
- Kullanılan Altyapı: Wordpress ASTRA TEMASI , RANK MATH PRO Orjinal Lisanslı Mevcuttur.
Proje Avantajları
- Reklam çıktığınızda ciddi potansiyel barındıran bir niş
- Teknik bilgi gerektirmeden yönetilebilir yapı
- Dijital ürün olduğu için stok, kargo vs. derdi yok
- Hemen satışa başlanabilir, sıfırdan kurulumla uğraşmazsınız
Satışa Dahil Olanlar
- Domain
- Tüm site dosyaları ve içerikler
- Üretim kaynakları ve tedarik yöntemi
- Dilerseniz temel kullanım desteği (1 haftalık destek verilebilir)