visitistanbul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamsın adam başlayacaklara ön ayak değil iki bacak iki kol olmuş helal olsun
Yardımcı olduysa ne ala

Morgana4747 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamün aleykum hocam öncelikle böyle bir konu açıp bize yardımcı olduğunuz için sağolun.Hocam ben öğrenciyim ama bu tür işlere girmek çok istiyorum ama şimdilik öğrenmek istiyorum amazon dropshipping veya amazon fba ile ögrenmek istiyorum ama nasıl öğrenebilirim siz kimden öğrendiniz bizimle paylaşirsaniz çok güzel olur.İzlediginiz herhangi bir youtube kanali varmı önerebileceğiniz bir kanal(yabancı kanal'da dahil)veya herhangi biri.Şimdiden teşekkürler.
Aleyküm selam. Keşke bizde öğrenciyken böyle yol gösterenler olabilseydi ya da internet daha erişilebilir olsaydı . Venusakademi ile görüşmen bence mantıklı ama ChatGPT de ne sorarsan cevap verir bir öğrenci için makul 2 ayda pro üyelikle herşeyi çözersin takıldığın yer olursa çekinme özelden de yaz her türlü elimden geldikçe yardım ederim
canozer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sirket.io hakkındaki görüşünüz gerçekten mutlu etti. Amerika şirketi hakkında yardımcı olabileceğim bir konu olursa, beni etiketliyerek her zaman sorularınızı sorabilirsiniz.
Yeterince oldunuz gerek telefonda gerek sitenize hakkınızı helal edin. Amazon bu gün zorda olsa marka tescilimizi de onayladı 25+ domain vs derken bakalım önümüz açık mı kapalı mı. Hayırlı işleriniz olsun.