PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, ülkede tüketici hakkı diye bir şey yok, bir ürün alındıktan sonra, 1 ay içinde nasıl bozulabilir? Burda kullanıcı hatası falan fistan demeyin, alakası yok, garantiye yolluyorsun parçayı, adam incelemeden direkt geri gönderiyor kullanıcı hatası diyor.
Senin dediklerinin, çin çon alasını yapıyor, ama adamlar kaliteli yapıyor en azından.
Söylediğiniz mümkün değil, dünya standartlarında sattıkları ürün çeşitleri, zirvede olan markaları belli, bunların haricinde yine Türkiyedeki üreticiler gibi, üretici insafına kalıyor, tüketici şansına kalıyor.
Ayrıca onlar ucuz üretiyor iyi üretiyor gibi birşey mantıklı bir söylem değil, Çinliler zaten yıllardır bu şekilde yapıyor, bu sayede altyapıları yıllar içinde gelişti ve hazır hale geldi, bu sayede maksimum verimle üretiyorlar. Yani Türkiye Çin kıyas kabul edilebilir bir model değil.