Serdal Adalı Bjk başındayken başarılı olamayacak.Orkun hariç hiçbir kaliteli transferiniz yok.Bir Kyle Walker vardı onunda transferini beceremediniz.Daha topu forvete taşıyacak adamınız yok.
Shaktar maçında balonunuz patlayacak.Unutmazsam o maçtan sonra sana saçma yorumunu hatırlatacağım.
Siz küçük takımsınız Galatasarayı yenince bayram ediyorsunuz.Sezon başında hazır olmayan eksik Galatasaray ı yendik diye hava atıyorsun.Senin futbol cahili olduğun buradan belli sezon önce Galatasarayı yendinde Kasım ayında yarıştan koptunuz.4.5 imi ne oldunuz hala saçmasapan konuşuyorsun.Şurda bir hafta kaldı.Arda hoca içinizden geçsinde izleyelim.Birde bir tavsiye sen Spor kategorisine uzun bir süre daha girme çünkü birşeyden anladığın yok...
Ben 40 senedir BJK'liyim, 30 senesi senin gibi cahillere hakkını vererek geçti. Son 10 senede bunun ne kadar saçma olduğunu anladım. Çünkü bir ailede BJK'li de olur, FB'li de, GS'li de, düşmanlık aşırı saçma. Hele ki, kontrolü senin elinde olmayan bir şeyi savunmak saçmalıkların en âlası. Fakat, senin gibi cahil cühelalar mankafadır, ciğerinizi bilirim. Siz adam olmazsınız. Hangi takımı tuttuğunuzun bir önemi yok, cahil cahildir.
40 yaşımdayım hâla top oynamaya devam ediyorum, seni top diye oynar içinden geçerim. Holiganlıkla futbol bilgisini karıştıracak kadar leveli düşük kişilerle muhattap olmamak için yıllardır buraya yazmıyordum, bi 300 sene daha yazmayacağım anlaşılan. Sen istediğin diye BJK bitmez, ben istedim diye FB bitmez, X istedi diye GS bitmez. Biraz büyüyün akıllı olun.