Kemer = inferno (Club tarzı seviyorsanız kesinlikle deneyimleyin genelde damsız almıyor) alkolsüz mekanlar da bolca var merkez kadar pahalı değil bence. biraz daha ileri kumlucuya giderseniz her yer sahil kafanıza göre takılmalık. Olimpos tarafına giderseniz furkan camping tek geçerim (korsan koyunun yanında), çadır deneyimlemek isterseniz de
https://www.decathlon.com.tr/p/3-kis...E%C5%9E%C4%B0L bu çadırı ve 2 kişilik yatak öneririm (iki kişilik yataktan bir tık büyüğü var biz ondan aldık bu çadıra koyduğunuzda yanında valizlere yer kalıyor). Kampa gidecekseniz (ben uğraşamam derseniz cafesi var) hazırlıklı gidin, dağdan su geliyor duş alırken bile içersiniz tertemiz ama ben su götürüyordum yanımda çocuklar olduğu için. yemek için de bir tüp bir tava bir iki öte beri işinizi görür. ben çadır tatiline alıştığım için çok detaylı sorunuz olursa yazın çekinmeden.
Fethiye ölü deniz olmadan olmaz tabi, çok ileri doğru gitmeyin çok kalabalık biraz daha geriden (otoparkın sol tarafına doğru) girerseniz bir tık daha ucuz şezlong (şemsiyeniz varsa ihtiyaç da yok zaten çakıl) ve daha temiz denizi var. duba olarak bildiğiniz su borusu var ona kadar gitmek baya yoruyor ama keyifli. Fethiye arabasız olmaz merkezi bildiğimiz ilçe, yok ben dsi'den birini bulur orda kalırım derseniz ucuz ve 5 yıldız konforunu yaşarsınız harika bir tatil köyü (evet tatil köyü diyesim var gitmesek de yüzmesek de

) otel konsepti ama plajı mükemmelmiş gidenler söyledi. ölüdeniz tarafı uzun bir alışveriş sokağı var gayet şık butik işletmeler var sakinlik derseniz iyi biz gece hayatını bilmiyoruz kalmadan devam ediyoruz ordan genellikle.