Önceden @Keyubu; firmasını kullanan, kullanmakla kalmayıp öneren bir insandım. Ancak bu laflarım eskidenmiş. Yenilikçi firmalara yer vermezdim kendimce, tecrübeye bakardım. Bakmamak gerekiyormuş. Arkadaşlarımla kafa dağıtmak için oyun sunucusu kiralamak için bu sağlayıcıya gittim. Paramızı ödedik, cüzi bir miktardı. Sıkıntı yoktu, ancak işler içeri girince başladı. Sunucu içerisinde sene 2025, sınırsız trafik yazıyorsun.. Arkadaşım 100kb/s versen bile nasıl sen buraya sınırsız trafik yazabiliyorsun anlamıyorum ki. Tamam sınırsız, ama ben 100mb dosyayı neden 30 dakikada yüklemek zorundayım? RAM gitmesin diye 2012 sürümü kuralım diyoruz, hallediyoruz. Teknik desteğe internet hızı yavaş yazıyoruz, saldırı altındayız diyorlar.

Kardeşim her gün mü saldırı altında olursun? Az önce hiçbir bilgilendirme yapmadan uzaktan sunucuma erişemez oldum, kapanmış. Bildiğin sistem açık değil, kapalı. Uzaktan masaüstüne IP adresinden bağlanamayıp, az buz olan zamanımızı da verdiğimiz parayla da rezil oluyoruz. Önermiyorum, önermiyorum, önermiyorum.