Xcreativemedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
osint yaparak birçok delile ulaştık. adımı veriyor a kişisi burda ancak 3 resmi hattımın dışında bir kayıtta olacak hattım mevcut değil. bu konuda aslında eldeki deliller çok fazlasıyla yeterli. bu yeterlilik dava sürecinde baya fayda sağlar fakat kişi elimde kanıtım var demiş. Elindeki kanıtların bazıları fake whatsapp konuşmalarını uygulamalar ve instagram gibi platformlar için üretmiş. çok fazla ayrıntı yakaladık. a hukuk demiş yabancı numaradan vs mesaj atmış yani çok kabarık bir yapısı var davanın.
farkettim us numara kullanması da o yüzden işte delil falan göstermemeye çalışıyor yarın öbürgün bu numara sizin mi diye sorduklarında hayır benim değil benim numaram bu doğduğumdan beri bu numarayı kullanmaktayım demek için. dikkatli olun osintle bulduğunuz dellileri kullanırken eğer gerçekten halka açık bilgilerden bulduysanız sorun yok ama bazı savcılar hukuka aykırı diyerek red ediyor. fake wp kullanarak ekran görüntüsü aldıysa numara gözükmüyorsa mesaj attığı kişinin numarası üstte gözükmüyorsa delil yerine geçmiyor eğer savcı kabul ederse siz sohbeti dışa aktar diyerek logları bilirkişiye verin