Bildiklerimi yazıyorum sadece :
savcılık bilişim suçlarında nasıl bir yol izler : genelde çok büyük olaylar olmadıkca zerre umurlarında olmaz 3-4 yıl sonra dosya için ifadeye çağırdıkları oluyor
A kişisi'nden görüntü aldım git ona sor denilmiş ama hiç öyle bir veri paylaşımı yapmamış o A kişisi : savcıya ifadede bunu söylemesi lazım size değil
Whatsapp veya x : şuana kadar log paylaştıklarını görmedim çok büyük olaylar olmadıkça siber genelde temel osint yöntemi ile hesap sahibini bulmaya çalışıyor numaranın son 2 hanesi veya hesapta paylaşılan reel bilgiler vb ile
osint yaparak birçok delile ulaştık. adımı veriyor a kişisi burda ancak 3 resmi hattımın dışında bir kayıtta olacak hattım mevcut değil. bu konuda aslında eldeki deliller çok fazlasıyla yeterli. bu yeterlilik dava sürecinde baya fayda sağlar fakat kişi elimde kanıtım var demiş. Elindeki kanıtların bazıları fake whatsapp konuşmalarını uygulamalar ve instagram gibi platformlar için üretmiş. çok fazla ayrıntı yakaladık. a hukuk demiş yabancı numaradan vs mesaj atmış yani çok kabarık bir yapısı var davanın.