@PrimeSoft; hocamızdan hesap geliştirme ve gelir elde etme üzerine eğitim paketini satın aldım. Açık konuşmak gerekirse, beklentimin çok çok üstünde bir emekle karşılaştım. Eğitimi sade, net ve uygulanabilir bilgilerle doluydu. Laf kalabalığı yok, doğrudan işe yarayan stratejileri var sırasıyla ilerliyoruz. Her zaman sorularınıza gün içerisinde cevap veriyor. Aslında ilk başlarda kendi şirket hesaplarımı geliştimek için eğitimi almıştım ama sıfırdan hesap geliştirme ile reel optimizasyonu konularında ciddi farkındalık kazandım. Kendi hesaplarımda uygulamaya başladım bile; etkileşimde gözle görülür bir artış oldu yani 15 gün gibi bir kısa sürede hızlı ilerledik. Şirket hesaplarımı geliştirelim derken ek gelir kapısı kazandık. Hocamın desteği ve geri dönüşleri de oldukça hızlı ve içten. Gerçekten bu işini iyi biliyor ve öğretmeye gönüllü biri. Kısacası, Instagram işinde sağlam adımlar atmak isteyen herkes için bu eğitim paketi tam bir yatırım. linkini ekledim inceleyebilirsiniz.

Sıfırdan olan 10 hesapla başladık dediklerini birebir uygularsanız yukarıdaki resimdeki gibi çoğu hesap 1 ayda bu seviyelere geliyor 2 hesabı kendime ayırdım diğer 8 hesabımı satışa çıkardım Linkten takip edebilirsiniz. Satış Linki